Alanya-Konya yolunda otobüs kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var

Antalya'dan Konya istikametine gitmekte olan şehirler arası yolcu otobüsü Seydişehir-Akseki karayolunda kaza yaptı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu ve bazı yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Alanya’dan Konya’ya giden otobüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya’dan Konya’ya giden otobüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

Mehmet AL

EDİNİLEN ilk bilglere göre, Alanya istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan 42 ADF 220 Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü kaygan yoldan etkilenerek devrildi. İçinde çok sayıda yolcunun olduğu otobüsün devrilmesinin ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken çok sayıda yaralının bulunduğu ve bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ambulansın 45 dakika sonra gelmesi tepkilere yol açarken, otobüsün altında sıkışan yolculara ilk müdahaleyi itfaye görevlileri yaptı. Kazanın yoğun yağış sebebiyle kayganlaşan yoldan kaynaklandığı belirtilirken bazı yolcuların olay yerindeki ifadeleri adeta şok etkisi yarattı. Şoförün aşırı hız yaptığını iddia eden yolcular 'Kazada dikkatsizlik ve ihmal mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

ZABITA İLE YOLCULAR ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Kaza yapan otobüse yardım amacıyla duran başka bir otobüs Manavgat Otogar'a geç kalınca otobüsteki bir kişiyi karşılamak için bekleyen bir Manavgat Belediyesi zabıtası otobüs şoförüne gecikmeden dolayı tepki gösterdi. Yardım etmenin sağlıkçıların işi olduğunu söyleyen zabıta memuruna otobüs şoförü ve yolcular sert tepki gösterdi. Olası bir arbede son anda çevredeki kişilerce engellendi.

YARALILARDAN 4'ÜNÜN DURUMU CİDDİ

Alanya yolunda yolcu otobüsünün devrildiği kazada, sürücü Memiş Dilek (27) ile aralarından 5 çocuğun da bulunduğu 25 yaralının tedavileri hastanelerde devam ediyor. Yaralılardan 4'ünün durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Konya'dan Alanya istikametine seyreden Metro Turizm'e ait yolcu otobüsünün, yağmur nedeniyle kaydığı, sürücü Memiş Dilek'in direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattığı belirtildi.

22 Haz 2019 - 14:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Hasan müftü - Yine metro yine kaza ,Allah şifa versin yaralilara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:54
03

Eymen - Yine Metro turizm ve 27 yaşında bir sürücü sonuç kaçınılmaz. Otobüs şoförleri 2 yıl Staj görmeli ve en az 30 yaşında olmalıdır. Yazık bu insanlara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:54
01

Zehra güzel - Ya benim kuzenim orda otobüs devrildi diyolsr yaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:54

Çorum Haber