Alanya'daki silahlı kavgada yoldan geçen hemşire ve işçi vuruldu

Alanya'da iki kişi arasında çıkan kavgada taraflardan birinin silahla ateş açması sonucu yoldan geçen hemşire ve peyzaj çalışması yapan belediye işçisi yaralandı.

OLAY,  Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, taraflardan biri üzerindeki tabancayla 3 el ateş etti. Saldırganın silahından çıkan mermiler o sırada yoldan geçen hemşire Döndü Bilge ve peyzaj çalışması yapan belediye işçisi Mustafa Yönet'e isabet etti. Bilge sağ bacağından, Yönet ise karın boşluğundan yaralanırken, 2 şüpheli olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Polis, olaydan sonra kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Görgü tanığı ateş eden kişiyi tam göremediklerini belirterek, "Bir ses duyduk, nereden geldi nasıl oldu bilemedik. Maytap patlatıldı sandık. Çocuk kalçasını tuttu 'Vuruldum' dedi. Bir de ışıkların yanında kız vurulmuş" dedi.

08 Ara 2018 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber