Alanya'da zincirleme kaza! 6 araç kazaya karıştı

Alanya'da Metro Kavşağı'nda sabah saatlerinde 6 araç zincirleme kazaya karıştı

EDİNİLEN bilgiye göre sabah erken saatlerde Metro Kavşağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 araç birbirine girdi. Kazanın kırmızı ışıkta duran bir araca, diğer araçların arkadan çarpmasıyla meydana geldiği iddia edildi. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

23 Eki 2017 - 11:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Bir vatandaş - Çevreyolunda yıllardır yaşattığımız bir gelenek var. Kırmızı ışık yandıktan sonra 3-4 sıra araç daha geçebilir geleneği. Muhtemelen en önde kırmızıda suran araç ya yabancı ya da acemi idi ya da geleneklerden uzak yaşayan kuralcı vatandaş idi. Kırmızı ışıkta durunca arkadakiler geleneği farklı biçimde de olsa biz yaşatalım dediler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 11:55
03

Dost - Ben bu kazayı olduktan sonra gördüm ama ışığa 200 m vardı ışıkla bi Alakası yok bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 11:55
02

Doğtaş kavşağı - Doğtaşı geçince yer alan ilk ışıklı kavşakta bir sabah bundan daha beteri yaşanacak.kurala uymak ışığa uymak cebe girmek hak getire

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 11:55
01

Aykut - Kazayı yaşayan 2.Araba benim polis uygulama noktası sağ değil sol şeritte olduğundan önündeki araç ani fren yapmasıyla başladı trafik lambasiyla alakası yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 11:55

Çorum Haber