Alanya'da yangında can pazarı!

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bir sitenin apartmanda çıkan yangında Kazakistanlı anne ve kızı yaralandı

Alanya'da yangında can pazarı!
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL
EDİNİLEN
bilgiye göre olay, Alanya'nın Konaklı Mahallesi'ndeki Gökkuşağı Sitesi’nde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Yangın, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen Antalya Büyük Şehir Belediyesi Alanya İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında evde bulunan Kazakistan uyruklu anne ve kızı da itfaiye ekiplerince kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı anne ve kızı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sobadan çıktığı belirlenen yangınla ilgili Konaklı Jandarma Karakolu ekipleri soruşturma başlattı.

16 Oca 2019 - 17:15 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber