Alanya'da uyuşturucu operasyonu!

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda narkotik ekiplerince gözaltına alınan A.A. ve  D.Y. sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandılar

- Mehmet AL

ALANYA Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri olarak yapmış oldukları çalışmalarda 11 Kasım günü saat 12.00 sıralarında Saray Mahallesi, Galatasaray Caddesi ile Turhan Sokak üzerinde şüphe üzerine durdurulan 23 yaşındaki N.G, 27 yaşındaki M. Ü ve 21 yaşındaki A. A, yapılan üst aramalarında Arafat A, yapılan üst aramasında  iki paket satışa hazır halde 8 adet extasy hap ve büyük naylon poşet içerisinde ise 150 adet  extasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Diğer şahıslar üzerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken şüpheli A.A ikameti olan Saray Mahallesi, Galatasaray Caddesi'ndeki evinde yapılan aramada 32 adet  extasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli A.A, ait toplam 189 adet extasy uyuşturucu haplar ele geçirildi. Uyuşturucu haplara el konulurken şüpheli A.A. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan narkotik ekiplerince gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.    
Diğer iki kişi olan N.G ve M.Ü  “Uyuşturucu madde kullanmak” suçundan işlem yapıldıktan sonra savçılıkça serbest bırakıldılar. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen A.A nöbetçi mahkemece 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOLYO KAĞIDA SARILI KOKAİN YAKALANDI

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından takibe alınan 43 yaşındaki D. Y. adlı şüpheli Hacet Mahallesi'nde kendisini bekleyen bir otomobile binerek ayrıldı. Bir süre sonra bu araçtan inen D. Y., yaya olarak geri dönerken araç ise yoluna devam etti. Şekerhane Mahallesi'nde narkotik ekipler tarafından durdurulan araç sürücüsü S.Ü'nün yapılan üst aramasında folyo kağıda sarılı 0,75 gram kokain maddesi ele geçirildi. D. Y. ise bu olayın ardından narkotik ekiplerince Atatürk Caddesi üzerindeki evinde gözaltına alındı. S. Ü. “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapılarak serbest bırakılırken, D. Y. ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Narkotik Grup Amirliğinde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen D.Y nöbetçi mahkemece 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan' tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

13 Kas 2018 - 10:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber