Alanya'da silahlı saldırı! 1 yaralı

Alanya’da bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiye cadde ortasında kovalayarak elindeki silahla rasgele ateş açtı. Kovaladığı kişi silahtan çıkan 2 mermiyle yaralanırken,  kurşunların hedefi olan 6 araçta hasar gördü

Alanya'da silahlı saldırı! 1 yaralı
ALESO'dan esnafa afişli destek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da silahlı saldırı! 1 yaralı

Erdal Anak 
OLAY,
saat 10.30 sıralarında Hacet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,  İbrahim D.’ye borcu olduğu öğrenilen Bayram K. alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada İbrahim D. elindeki silahla Bayram K. kovalamaya başladı. İbrahim D.,  tartıştığı kişiye silahı doğrultup rastgele ateş açarak 2 şarjör mermi boşalttı. Silah çıkan mermilerin 2’si Bayram K.’ye karın boşluğuna denk gelerek yaralanırken, çevredeki 6 araçta kurşunları hedefi olarak hasar gördü. Yaralı  Bayram K., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürülürken,   İbrahim D. ise olay yerine gelen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.  Polis ekipleri çevrede güvenlik kameralarını, hasar gören araçları ve boş kovanları inceleyerek çalışma başlattı. Gözaltına alınan İbrahim D.’nin emniyetteki işlemleri sürdüğü belirtilirken, yaralı Bayram K.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

'BIÇAK KEMİĞE DAYANDI'

Yaşanan bu olayın ardından esnaf odası başkanları, şehirdeki ekonomik krize dikkat çektiler. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir "Esnafın sıkıntısı çok büyük. Bunun gibi daha çok olay yaşanabilir. Esnaf sabırlı olmalı" derken, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ise "İnsanlarda artık dayanma gücü kalmadı. Sicil affı gelmeli, dükkan sahipleri ve alacaklılar toleranslı olmalı" dedi.

12 Ara 2017 - 11:22 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

TAHİR - Şimdi bu Maganda bu canii gözü dönmüş insanların orda bulunan tesedufen ordan geçen herhangi birimizin çocuğu eşi yakını kendimiz de olabilirdik canımız yaksaydi bi hiç uğruna hayatımızı kaybetmemize bize büyük bir acı yasatsaydi bu gözü donmus canınin cezası ne olacakti şu durumda bir kaç ay yatıp cikacakmi. ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:22

Çorum Haber