Alanya'da otellere polis baskını

Alanya Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri bu akşam tüm otellerde çalışanlarını gözetim altına aldı

Alanya'da otellere polis baskını
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL
EDİNİLEN
bilgiye göre; Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğün tüm birimleri bu akşam Alanya'da hizmet veren tüm turistik ve apart otellere baskın düzenledi. polis ekipleri otelde çalışanların listesini kontrol ederek kayıt dışı çalışanları tespit etmek amacıyla sorguladığı belirtildi.
Bu uygulamanın yerinde olduğunu belirten yerli ve yabancı turistler sabıkalı ve kayıt dışı çalışan  kişilerin tehlikeli olduklarını belirterek Polislerin bu uygulamasının yerinde olduğunu söylediler.

10 Haz 2019 - 22:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber