Alanya'da otel barmenine uyuşturcudan 8 yıl hapis

Alanya'da bir otelde barmen olarak çalışırken İngiliz turiste 50 Euro karşılığında Hint keneviri sattığı iddia edilen Mehmet S.B.’ye, 'Uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi

- Mehmet AL
ALANYA 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 4.’üncü duruşmada tutuklu olarak yargılanan barmen Mehmet S.B ve Avukatı hazır bulundu. Sanık Mehmet S.B mahkeme heyetine verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Önceki savunmalarıma ekleyecek bir husus yoktur. Ben kesinlikle uyuşturucu madde satmadım. Sadece kullanıcıyım. Hakkımda fiziki bir takip yapılmadan işlem yapılmıştır. Turisttin neden beni suçladığına ilişkin zaten daha önceden ayrıntılı beyanlarımı sundum, tahliyemi ve beraatımı istiyorum.” Alanya 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Sanık Mehmet S.B.’nin 'Uyuşturucu madde ticareti yapma suçu sabit görüldüğünden' 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 TL adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanık Mehmet S.B., tutuklu bulunduğu Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Edinilen bilgiye göre olay, 25 Ekim 2017 tarihinde Alanya'nın Türkler Mahalle'sinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İddiaya göre otelde barmen olarak çalışan Mehmet S.B., tatil için Alanya’ya gelen İngiltere vatandaşı Jamie Jason Mattieson’a  esrar satma teklifinde bulundu. Üzerinde para bulunmadığını söyleyerek Mehmet S.B.’nin yanından ayrılan Mattieson, durumu otel yetkilerine bildirdi. İhbar üzerine otele gelen jandarma ekipleri, Mattieson’nun seri numarası alınmış 50 Euro karşılığında Mehmet S.B.’den esrar almasını istedi. Suçüstü baskın yapan jandarma ekipleri şüphelinin üzerinde arama yaptı. Jandarma ekipleri Mehmet S.B.’nin üzerinde satışa hazır vaziyette 2.50 gram esrar maddesi ile İngiliz turistin verdiği 50 Euro ve İngiliz turistte satmak istediği 1.60 gram uyuşturucu maddeye el koydu. Gözaltına alınan Mehmet S.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

04 Nis 2018 - 09:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

... - Yazık adalet kalmamış 28yaşında adam daha uyuşturucu satsa daha önce sabikasi olurdu otel yetkilileri oyuna getirmişlerdir boşu boşuna yatacak Allah u teala bu adaletsizliği elbet birilerine çok büyük bir şekilde ödetecek Bir Ailenin Canını yaktınız eğer bu işi yapmış olsaydi idama bile raziydik milleti zehirleyenler idamı bile hakkediyorlar ama bu şahıs Hayatinda karinca bile etmemiştir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 09:33

Çorum Haber