Alanya'daki kanlı düğünün detayları belli oldu

Alanya'da, bir düğün salonun dışında çıkan silahlı kavga kanlı bitti. Olayda 1'i polis olmak üzere 2 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 10 şüpheli emniyetteki ifadeleri alındıktan sonra Adliyeye sevk edilecek.

Mehmet AL
OLAY dün gece saatlerinde Küçükhasbahçe Mahallesindeki düğün salonunun dışında meydana geldi. Edinlen bilgiye göre, Aleyna ve Orhan çiftinin düğününe gelen kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple gerginlik yaşandı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyünce, kavga sokak ortasında devam etti. Olayda kimliği belirlenemeyen bir kişi silahla diğer kişiyi ayağından yaralarken, polis silahlı zanlıyı yakalamaya çalışırken başına gelen bir cisimle yaralandı. Kavga olayına çok sayıda polis sevk edilirken, 112 sağlık ekiplerince yaralanan polis ve vatandaş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Başından yaralanan Polisin ve ayağından tabancayla yaralanan vatandaşın taburcu edildiği bildirildi. Silahlı zanlı ve polisi başından yaralayan 2 şüpheli yakalanırken, kavgaya karışan toplam 10 kişi gözaltına alındı. 10 şüpheli Emniyette ifadeleri alındıktan sonra Adliyeye sevk edilecek.

09 Eyl 2018 - 16:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber