Alanya'da işsizim deyip ortalığı birbirine kattı

Alanya’da işsiz olduğunu öne süren ve psikolojik sorunlar yaşayan bir şahıs, kendini jiletle yaraladı. Şahıs, polis ve sağlık ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek teslim oldu

OLAY, saat 16.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işsiz olan ve psikolojik sorunlar yaşayan Salih Gezen (40), kendisine iş bulunması amacıyla Atatürk Anıtı önüne geldi.  Burada bir süre bekleyen şahıs, daha sonra çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Gezen, jiletle kendini yaralamaya başladı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra sağlık ekiplerinin ve polisin çabasıyla şahıs ikna edilerek, teslim oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden jilet kesikleriyle yaralanan Gezen’e, ilk müdahale olay yerine yapıldı. Daha sora tedavisi için sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Eyl 2017 - 17:59 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Önder Yılmaz - Aynı kişinin benzer bir haberi aynı manşetle 31.03.2017 tarihinde de yayınlandı.

https://www.yenialanya.com/alanya/alanya-da-soke-eden-olay-h242302.html

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 17:59

Çorum Haber