Alanya'da 'huzur' için büyük operasyon! Didik didik arandı

Alanya'da 71 polis memurun katılımıyla "Huzur Akdeniz-5" asayiş uygulaması yapıldı. 339 kişi GBT sorgusundan geçerken 69 araç kontrol edildi. kurallara uymayan araçlara 324 TL para cezası kesildi.

Alanya'da 'huzur' için büyük operasyon! Didik didik arandı
Haber albümü için resme tıklayın

Mehmet AL
ALANYA’da kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, ahlak ile başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması ve kamuya açık alanların güvenli ortamlar haline getirilmesi amacıyla Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü 71 polis memurun katılımyla "Huzur Akdeniz-5" uygulaması yapıldı. Uygulamaya Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Güvenlik, Çocuk, Trafik Denetleme, Çevik Kuvvet ve Önleyici Büro ekiplerinin katıldığı uygulama İlçe giriş ve çıkışları ile önceden tespit edilen sabit uygulama noktası ve kamuya açık alanda şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, GBT kimlik ve plaka sorgulaması yapıldı. Yapılan uygulamalarda 339 kişi GBT sorgusu yapılırken, 69 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan araçlara 324 TL cezai işlem uygulanırken. 2 araç trafikten men edildi.

25 Tem 2019 - 13:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber