Alanya'da hırsızlık zanlısı Hollandalı turist yakalandı

Alanya'da, market çalışanı ile birlikte gece alkol aldıktan sonra market çalışanının cebinden ve kasadan para çaldığı ileri sürülen Hollandalı turist tutuklandı

ALANYA'DA 12 Mayıs'ta tatile gelen Hollandalı Ray K.M. (24), bir apart otele yerleşti. Tatilinin son gecesi, Çarşı Damlataş caddesi üzerindeki bir markete giderek market çalışanı Mehmet Ö. (32) ile sohbet ederek alkol almaya başladı. Bu sırada turist market çalışanının uykuya daldığını fark ederek Mehmet Ö'nün cebinden ve kasadan bin TL, 300 TL değerinde iki şişe viski çalarak kaçtı. Kısa süre sonra uyanan market çalışanı, cebindeki paranın olmadığını fark ederek güvenlik kamerasını inceledi. Kamera kaydından cebinden, kasadan ve iki şişe viski alındığını gören Mehmet Ö. durumu polise bildirdi. Polis, Hollandalı erkek turisti eğlenmek için gittiği diskodan oteline dönüşte yakaladı. Saray Polis Merkezine götürülen turist, tercüman aracılığıyla verdiği ifadesinde paraların kendisinin olduğunu iddia etti. Bunun üzerine turiste güvenlik kamerası görüntüleri izlettirildi. Hollandalı turist çıkarıldığı Alanya Nöbetçi Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 May 2016 - 17:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber