Alanya'da gençleri zehirleyen o çete çökertildi

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanan 5 uyuşturucu şüphelileri bu sabah yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi

Mehmet AL
ALANYA'DA
 uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçundan çeşitli tarihlerde düzenlenen operasyonlarda toplamda 23 şüpheli gözaltına alındı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonda E.D. ve S.B. öncülüğünde şüphelilerin Antalya’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Alanya’da yerli ve yabancı vatandaşlara sattıkları belirlendi. Operasyon çerçevesinde 10 şüphelinin yapılan fiziki ve teknik takibi sonucu 18 şüpheli, 40 gram kubar esrar, 30 gram skung, 65 gram eroin ve 6 adet sentetik uyuşturucu hapla birlikte gözaltına alındı. Mahkemeye sevke dilen şüphelilerden 5’i tutuklandı.

Operasyonu sürdüren ekipler dün saat 06.00’da M.M., M.D., A.S., M.Ş. ve O.E. isimli şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın  düzenledi. Gözaltına alınan şüphelilerin ikametgahlarında yapılan aramalarda ise 2 gram eroin, 10 gram kubar esrar, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 15 adet av tüfeği fişeği, 9 adet kuru sıkı tabanca mermisi ve bir adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirildi. Operasyon neticesinde toplamda 10 kişi hakkında “Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçundan işlem yapıldı.
Operasyonda yakalanan 5 kişi M.M., M.D.,A.S.,M.Ş.,ve O.E.,Alanya İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra bu sabah adliyeye sevk edildi.

13 Kas 2018 - 11:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber