Aile içi katliam:6 ölü!

Silahlı saldırı olayları gündemden düşmeyen ABD’de, Texas eyaletine bağlı Houston kenti yakınlarında, kimliği açıklanmayan bir erkek 4 çocuğu ile iki bakıcısını öldürdü, 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı

SİLAHLI saldırı olayları gündemden düşmeyen ABD’de, Texas eyaletine bağlı Houston kenti yakınlarında, kimliği açıklanmayan bir erkek 4 çocuğu ile iki bakıcısını öldürdü, 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı.

Saldırgan üç saati bulan direnişten sonra polise teslim oldu.

Houston kentine 32 kilometre uzaklıkta bulunan Spring kasabasında meydana gelen saldırıda, saldırganın biyolojik ya da evlatlık çocukları olan 4 yaşındaki iki erkek, 9 ve 7 yaşlarındaki iki kız çocuğu ile, çocuklara bakıcılık yaptıkları belirtilen 39 yaşında bir erkek, 33 yaşında da bir kadın yaşamını yitirdi. Kimliği açıklanmayan saldırgan 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı. Polis yetkilileri, saldırıdan yaralı olarak kurtulan genç kızın 911’i arayarak olayı haber verdiğini, babasının silahlı olduğunu ve büyükannesi ile büyükbabasını öldürmek için yola çıkmak istediğini belirtti. Olay yerine gelen polislere karşı 3 saat direnen saldırgan daha sonra teslim oldu.

10 Tem 2014 - 15:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber