8 aracı taşıyan TIR yanmaktan son anda kurtarıldı

Erzincan’ da seyir halinde iken balatalarının ısınması sonucu lastiği alev alan TIR, yanmaktan son anda kurtarıldı

EDİNİLEN

bilgiye göre, Adapazarı’ndan Van istikametine gitmekte olan Göksel Erdil idaresindeki 34 EH 0645 plakalı TIR’ın balatalarının ısınması sonucu lastiği yanmaya başladı. TIR sürücüsünün yanan lastiği fark ederek aracı Erzincan’daki Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna çekmesi paniğe neden oldu. İstasyona yaklaşan ve lastiği yanan TIR’ı gören benzin istasyonu pompacıları, ellerine aldıkları yangın söndürme tüpleri ile yanan TIR’a müdahalede bulundu. Yanan lastik söndürülürken, TIR’da bulunan sıfır kilometre 8 araç da kül olmaktan kurtarıldı.

13 Tem 2015 - 23:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber