3,8 kilo esrar ve 70 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Uşak’ta polisi düzenlediği iki ayrı operasyonda 3 kilo 810 gram esrar ile 70 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre; Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan TIR’ın kapalı kasa dorsesinde yapılan aramada, iç kısmına özel olarak yapılan bölme içerisinde 70 bin paket kaçak ve bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.Ç (40) ve M.İ.K.(24) isimli şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Polisin düzenlediği ikinci operasyonda ise doğu illerinden batı illerine taşımacılık yapan şehirlerarası yolcu otobüsü içerisinde yapılan aramada A.G. (28) ve M.D. (20) isimli yolculara ait olduğu tespit edilen 2 paket halinde 3 kilo 810 gram esrar maddesi ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

12 Ağu 2015 - 11:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber