14 yaşındaki çocuğun cesedi 39 saat sonra kıyıya vurdu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde arkadaşıyla denize girdikten sonra kaybolan çocuğun cesedi 39 saat sonra kıyıya vurdu

Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte İstanbulFatih’ten Mudanya’nın Eğerce Mahallesi'ne tatile gelen 14 yaşındaki açık lise öğrencisi Mahmut Ali Türk, sahilde tanıştığı bir arkadaşıyla pazar akşamı 18.00’de denize girdi. Türk’ün arkadaşı kıyıdan 40 metre kadar uzaklaştıklarını görünce geri yüzerek karaya çıktı. Ancak Mehmet Ali Türk gözden kayboldu. Türk’ün yakınları sahil güvenliğe haber verdi.

Olay yerine gelen sahil güvenlik, Yalova deniz polisi ve NAK ekipleri kaybolan genci bulmak için seferber oldu. Dalgıçlar 2 gün boyunca denizde arama yaptı. Suyun bulanık ve dalgalı olması arama çalışmalarını zorlaştırdı. Bu sabah saat 09.00 sıralarında yapılan aramalarda gencin cesedinin kıyaya vurduğu görüldü. Türk'ün cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

04 Ağu 2015 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber