Uysal, partisinin Mahalle temsilciliği açılışına katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin Kızıltoprak Mahalle temsilciliği açılışında, yerel seçim sürecinin Muratpaşa’da inşa ettikleri birlik ve beraberlik ortamına, her geçen gün daha da güçlenen dayanışma ve kardeşlik ağlarına en ufak bir zarar vermeden sürdürülmesi gerektiğini söyledi

BELEDİYE Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan mahalle temsilciliği açılışına katıldı. Açılışa CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve adayları da katıldı.
İlçe Başkanı Şahin, Muratpaşa’da Başkan Uysal öncülüğünde rekor bir oyla seçimlerden birinci çıkacakları konusunda en ufak bir şüphesi bulunmadığını söyledi.
Başkan Uysal ise bu yerel seçim sürecinin Muratpaşa’da inşa ettikleri birlik ve beraberlik ortamına, her geçen gün daha da güçlenen dayanışma ve kardeşlik ağlarına en ufak bir zarar vermeden sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Seçimlerin ayrıca Türkiye’nin demokratik hayatının ve birarada yaşama idealinin güçlenmesine hizmet etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Uysal, bu duyarlılığın seçim çalışmaların hiçbir aşamasında kaybedilmemesi gerektiğini dile getirdi.

19 Oca 2019 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber