Norveçli kadınlar örgü gününde buluştu

Kemer'de yaşayan Norveçli kadınlar ördükleri örgüleri Nepal’deki bir hastaneye yeni doğan bebekler için gönderiyor.

KEMER'DE yaşayan Norveçli kadınlar örgü günleri kapsamında her hafta Çamyuva’da bir araya geliyor. Her hafta pazartesi günleri bir araya gelen Norveçli kadınlar tamamladıkları örgüleri Nepal’deki bir hastaneye yeni doğan bebekler için gönderiyorlar. Bir araya gelip sohbet etme imkanı bulan Norveçli kadınlar, bugüne kadar ördükleri çok sayıda kazak, atkı, şal gibi örgüleri Nepal’e ulaştırdıklarını söylediler. 
Mekan sahibi Ramazan Bavkır ile bu etkinliğe konuk olan Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Özgür Kurga, “Bugün Çamyuva’mıza değer katan yurt dışından gelmiş yatırım yapmış aileler ile bir araya geldik. Bu ailelerimiz yaklaşık beş yıldan bu yana buradalar ve mülk edindiler. Kemer’e değer katıyorlar. Kemer’deki işletmelerin, yatırımların artması ve daha iyi gitmesinde katkıları büyük” dedi.

16 Eki 2018 - 11:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber