Muratpaşa'da hayvan barınağı tamamlandı (Fotoğraflı)

Muratpaşa Belediyesi tarafından Ermenek Mahallesi'nde yapılan hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin açılışı gerçekleştirilecek. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yaptığı açıklamada, Antalya ve Muratpaşa'ya yakışan...

Muratpaşa Belediyesi tarafından Ermenek Mahallesi'nde yapılan hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin açılışı gerçekleştirilecek.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yaptığı açıklamada, Antalya ve Muratpaşa'ya yakışan bir projenin daha hizmete gireceğini söyledi. Antalya için önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Evcilmen, doğada yaşayan tüm canlıların yaşam hakkını korumanın, insani sorumluluk olduğunu vurguladı.
Sosyal demokrat belediyecilik örneği sergilemeye devam edeceklerini ifade eden Evcilmen, merkezdeki hayvanların veteriner hekimler tarafından gerekli tıbbi kontrolleri yapıldıktan sonra kısırlaştırılıp, aşılama ve küpeleme işlemi yapılacağını anlattı.
Evcilmen, saldırgan, hasta ya da sakat olan hayvanlara sürekli bakım hizmeti verileceğini ve gerekli bakımı yapılan hayvanların sahiplendirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini dile getirerek, şöyle konuştu:
"Türkan Saylan Toplum Merkezi devamında bulunan yaklaşık 4 bin metrekarelik alana yapılan hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinde poliklinikler, tam donanımlı ameliyathane, 300 hayvan barınma kapasiteli rehabilitasyon bölümü ve idari binalar yer alıyor. Hayvanlara sıcak bir yuva imkanı sunan merkez, Antalya'nın en önemli sorunlarından biri olan sokakta yaşayan hayvanların bakımı ve rehabilitasyonu gerçekleştirecektir."
Hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin açılışı 7 Mayıs Salı günü saat 10.30'da yapılacak.

Muhabir: Volkan Poliçe
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

#

02 May 2013 - 14:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber