Muratpaşa'nın 13 km asfalt yolu tahrip edildi! Kurumlara sert uyarı

Muratpaşa Belediyesi, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını tamamladıkları mahallelerde elektrik, su, iletişim ve doğalgaz firmaları tarafından tahrip edildiğini belirterek kurum ve firmaları dikkatli olmaya çağırdı

KONUYLA ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Muratpaşa Belediyesi, vatandaşların gerek araçla, gerekse de yaya olarak güvenli ve rahat ulaşımı için Muratpaşa sınırları içindeki yol ve kaldırımların yenilenmesini projelendirdiklerini ve asfalt yama dönemini de kapattıklarını hatırlattı.

Asfalt plentini kurduklarını, altyapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahallelerin, sorumluluk alanımızdaki tüm cadde ve sokaklarını program dahilinde sıcak asfaltla kaplayıp, kaldırımlarını düzenlediklerinin altını çizen Muratpaşa Belediyesi sadece 2017 yılında toplam 88 kilometre yolu sıcak asfaltla kapladıklarını kaydetti.

"Kamu malını koruma adına çalışma yaptık"

Kamu malını korumak ve yolların sürekli kazılmasının önüne geçmek için nerede, ne zaman asfaltlama çalışması yapılacağı bilgisini ilgili kurumlarla sürekli paylaşıldığının ifade edildiği açıklamada kurumlarla iletişim ve koordinasyon çabalarının kısmi karşılık bulsa da, ortaya çıkan tablonun, bu durumun yeterli olmadığını gösterdiği bildirildi.

13 kilometre asfalt yol tahrip edildi

Asfaltlaması tamamlanan Demircikara, Meltem, Meydankavağı, Yıldız ve Zerdalilik Mahallerimizdeki yollar ciddi oranda, Bayındır, Çaybaşı, Çağlayan, Demircikara, Fener, Meltem, Meydankavağı, Soğuksu, Şirinyalı, Varlık, Yeşilbahçe ve Yıldız Mahallelerimizdeki 78 cadde ve sokak kısmi olarak tahribat yapıldığı bilgisi paylaşılan açıklamada şöyle denildi : " Toplam 13 kilometre yol ya ciddi ya da kısmi tahribata uğradı. Komşularımızın vergileri belli oranda heba oldu, yollarımız sokaklarımız, dolayısıyla insanlarımız hırpalandı. Kasıt aramıyoruz. Ancak, bütün kurum ve kuruluşları, çalışmalarını çok daha dikkatli yapmaya ve kamu yararına titizlik gösterir şekilde davranmaya davet ediyoruz."

18 Oca 2018 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber