''Kentin Genç Yetenekleri Projesi''

Muratpaşa Kaymakamlığı ''Kentin Genç Yetenekleri Projesi'' faaliyetleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi. Isparta yolu 15. kilometre Topallı köyü Yumuk Mahallesi'nde proje kapsamında yaklaşık olarak 3 bin fidan dikildi.

Muratpaşa Kaymakamlığı ''Kentin Genç Yetenekleri Projesi'' faaliyetleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.
Isparta yolu 15. kilometre Topallı köyü Yumuk Mahallesi'nde proje kapsamında yaklaşık olarak 3 bin fidan dikildi.
Zeytinköy bölgesinde yer alan Gültekin Orta Okulu, Nadire Konuk Orta Okulu, Mehmetçik Orta Okulu, Kazım Şanöz Orta Okulu ve Vali Saim Çotur Orta Okulu'ndan gelen 50'si kız, 50 de erkek öğrenci olmak üzere toplam 100 öğrenci fidan dikti.
Kaymakam Fatih Kocabaş, yaptığı konuşmada, projenin kaymakamlığın sosyal yardımlaşma vakfı tarafından düzenlendiğini söyledi.
Projenin finansmanının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temin edildiğini bildiren Kocabaş, ''Projenin adını 'Kentin Genç Yetenekleri' olarak belirlememizin sebebi, 100 gencimizin yeteneklerini belirlemek ve sosyal, kültürel, spor gibi konularda bir hareketlilik ortaya çıkarmak'' dedi.
Kocabaş, Zeytinköy bölgesi için başka projelerin de olduğunu kaydetti. Daha sonra katılımcılar toplam 3 bin fidan dikti.

#

24 Oca 2013 - 17:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber