KBT, 58 bin 550 seyirciye perdelerini araladı

Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), 2018 yılında ücretsiz olarak sergilediği 65 yetişkin, 58 çocuk oyunu ile 123 kez sahne alarak 58 bin 550 seyirciye perdelerini araladı.

KEPEZBelediyesi, 2018 yılında da binlerce Kepezliyi kültür sanat etkinlikleri ile buluşturdu. Her yıl yaklaşık 55 bin seyirciye perdelerini aralayan Kepez Belediyesi Tiyatrosu(KBT), 2018’de 65 yetişkin, 58 çocuk oyunu ile 123 kez sahne alarak 58 bin 550 seyirciye ulaştı. KBT, sergilediği birbirinden güzel oyunlarla ilçe sakinlerine de tiyatro sevgisi aşıladı. Geçmişte kültür sanat etkinliği yapılabilecek bir tek salonu bulunmayan Kepez, şimdi ise kendi kültür merkezleri, tiyatro salonları ve tiyatro ekibiyle binlerce tiyatro severe ulaşıyor. 

YARIM MİLYON SEYİRCİ
Kepez Belediye Tiyatrosu, ilçe sakinlerine her yıl değişen oyun programını ücretsiz olarak sunuyor. İlçede tiyatro sever bir nüfusun oluşmasında etkili olan ve usta oyuncalarla perdelerini aralayan KBT, bugüne kadar yarım milyon seyirciye ulaştı. Kepez Belediye Tiyatrosu(KBT), ailedeki kuşak çatışmalarının anlatıldığı ‘Eskici Dükkanı’, unutulmaya yüz tutmuş değerlerin anlatıldığı ‘Düğün Evi Oyun Evi’ ve Keloğlan’ın Aklı’ adlı çocuk oyunu ile bu yılda tiyatro severlere perdelerini aralıyor.

17 Oca 2019 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber