Gündoğmuş'ta grup yolları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş ilçesine bağlı Karadere-Güneyyaka mahalleleri ile Karadere-Ortamahalle yaylası grup yolunda asfalt hazırlığına başladı

KIRSAL Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından toplam 23.5 kilometre uzunluğunda olan yolun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarılıyor ve yol şarampolleri temizleniyor. Silindir vasıtasıyla sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Bakım onarım faaliyetlerinin bitimiyle yol filler malzemesiyle kaplanacak. Ardından sathi asfaltla kaplanacak.
YOLLAR MODERN HALE GELİYOR
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Altyapı ve stabilize ekibiyle bir araya gelen Akdemir, “2017 programımıza Gündoğmuş'a bağlı Karadere-Güneyyaka mahalleleri ve Karadere Ortamahalle Yaylası yol çalışmalarımızla devam ediyoruz. Yollarımızı modern ve günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz" dedi.

20 Eyl 2017 - 21:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber