Danışmanlık ofisi 7934 kişiyi işe yerleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İş Danışmanlık Ofisi 41 ayda 7934 kişiyi işe yerleştirdi

Danışmanlık ofisi 7934 kişiyi işe yerleştirdi
Haber albümü için resme tıklayın

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İş Danışmanlık Ofisi 41 ayda 7934 kişiyi işe yerleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan protokol ile faaliyetlerine başlayan İş Danışmanlık Ofisi 1 Şubat 2015'ten 31 Temmuz 2018'e kadar geçen 41 aylık sürede 7934 vatandaşı işe yerleştirdi. Günlük ortalama 52 başvuru alan İş Danışmanlık Ofisi kurulduğu günden bu yana 26 bin 835 vatandaş iş başvurusunda bulundu. Bu vatandaşların 11 bin 468'i yalnızca belediyede bir işe yerleşmek istediğini belirtti. Geri kalan başvurulardan 13 bin 769'u görüşme yapmak üzere işe yönlendirildi. Bu başvuru sahiplerinden 7934'ü işe yerleştirildi.

PROFESYONEL DANIŞMANLIK HİZMETİ SUNULUYOR

Özel firmalar ile görüşme yaparak personel taleplerini alan ve kayıtlı başvurulardan yönlendirme yapan İş Danışmanlık Ofisi, yönlendirmeyi kabul eden vatandaşların işe alım süresince takibini de gerçekleştiriyor. Olumsuz sonuç alınması halinde ise başvuru sahibi yeni bir işe yönlendiriliyor. Büyükşehir İş Danışmanlık merkezi Elmalı, Korkuteli, Manavgat ve Alanya olmak üzere 4 şubede hizmet veriyor.

FİRMALAR PERSONEL TALEP EDİYOR

İş Danışmanlık Ofisinin uygun işe uygun personel eşleştirmesi firmalarında dikkatinden kaçmıyor. 50 ve üzeri işçi çalıştıran firmalar belediyenin İş Danışmanlık Ofisine gelerek personel talebinde bulunuyor. Personel istihdamını Büyükşehir Belediyesi'nin İş Danışmanlık Ofisi'nden karşılayan firmalar mülakat ve yüz yüze görüşmeleri de Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştiriyor.

08 Ağu 2018 - 13:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber