AÜ'den uzaktan eğitim sertifikası

Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AKÜNSEM), Uzaktan Eğitim Sertifika programı başlattı.

AKÜMSEM bünyesindeki ilk uzaktan eğitim sertifika programı merkez müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller tarafından 'Ölçme ve Değerlendirme' gerçekleştirildi. Eğitim, mesleki yeterlilik kurumlarından Türkiye Seyahat Acentaları Birliğine bağlı, Tur-Pres Turizm Tanıtım Destek ve Ürünleri Şirketi'ne verildi. 15 saatlik eğitim programına 13 kursiyer katıldı. Uzaktan eğitim programı sonunda katılımcılara sertifika verildi. AKÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Cem Oktay Güzeller, "Sürekli eğitim merkezi olarak yurt içinde ve yurt dışında kamu kuruluşları, özel sektör, meslek örgütleri, vakıflar ile kişilerden gelen istekler doğrultusunda meslek içi eğitim, kurumlara eğitim, sertifika programları, seminerler, kurslar, konferanslar organize ederek günümüzde zorunlu bir gereksinim olan yaşam boyu öğrenmenin sürekliliğini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

04 Mar 2019 - 13:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber