Antalya’da yılbaşı öncesi mekanlarda gıda ve alkol kontrolü

Tarım ve Orman Antalya İl Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri, yılbaşı öncesi otel ve eğlence mekanlarında denetimlerini arttırdı.

Antalya’da yılbaşı öncesi mekanlarda gıda ve alkol kontrolü
Antalya’da yılbaşı öncesi mekanlarda gıda ve alkol kontrolü
Haber albümü için resme tıklayın

YENİ yıla az bir süre kala Antalya'da denetimler hızlandırıldı. Tarım ve Orman Antalya İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin 2018 yılı ocak ayından günümüze kadar toplamda 28 bin 503 gıda işletmesine 42 bin 383 denetimin yanı sıra, 7 bin 366 alkol kontrolü yaptığı bildirildi. Açıklamada, yılbaşından 15 gün önce ise sahte ve kaçak alkol konusunda gece kontrol ve denetimlere başlandığı belirtildi.

26 Ara 2018 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber