Antalya BŞB spor salonu inşa ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor

10 MİLYON 500 bin TL yatırım maliyetli tesis yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Muratpaşa İlçesi Sedir Mahallesi’ndeki spor kompleksi inşaatına hızla devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesine de spor merkezi kazandırıyor.
12 BİN METREKARE KAPALI ALAN
Konyaaltı Kapalı Spor Salonu’nun kazı ve temel çalışmaları devam ediyor. 10 milyon 500 bin lira yatırım bedeliyle inşa edilen geleceğin sporcularının yetişeceği modern tesis, Konyaaltı’nın en önemli spor merkezlerinden biri olacak. Toplam 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan kapalı spor salonunun 2018 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu içinde basketbol sahası, hentbol sahası, voleybol sahası, güreş müsabakaları için de minder salonu bulunacak. Antrenman salonlarının da yer alacağı tesiste bilardo ve masa tenisi gibi sporlar için bölümler ile soyunma odaları, kafeterya bulunuyor. Ayrıca 90 araçlık bir de otopark yer alıyor.

22 Şub 2018 - 22:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber