Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Crystal Sunset Luxury Resort&Spa, Antalya, Side-Kumköy Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 65 km, şehir merkezine 3 km, barlar sokağına 3 km uzaklıktadır

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa
Crystal Sunset Luxury Resort & Spa
Haber albümü için resme tıklayın

CRYSTAL Sunset Luxury Resort&Spa, Antalya, Side-Kumköy Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 65 km, şehir merkezine 3 km, barlar sokağına 3 km uzaklıktadır. Çocuklarınız ile birlikte konaklama imkanı sunan otelin bebek bakıcısı seçeneği bulunmaktadır.

Deniz ve Havuz Özellikleri
Crystal Sunset Luxury Resort&Spa denize 250 metre uzaklıktadır. Tesisin kendine özel kum ve çakıllı plajları bulunmaktadır. Tesisin 5 adet açık, 2 adet kapalı ve 1 adet çocuk havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz. Su sporlarını sevenler için tesisin paraşüt, sörf, ringo, banana, jet-ski faaliyetlerinden yararlanarak gün boyu eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Konsept Özellikleri
Ultimate her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste konforunuz için her şey düşünülmüştür. Tesis misafirlerine özel olarak A la Carte, açık ve kapalı restaurant ile hizmet sunmaktadır.

Tesis Aktiviteleri
Tatiliniz boyunca beach voleybol, dart, bilardo, tenis, masa tenisi, atari, boccia, bowling gibi çeşitli aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınız için mini futbol ve mini golf aktiviteleri mevcuttur. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için tesiste animasyon, disco, canlı müzik ve sinema hizmetleri bulunmaktadır. Crystal Sunset Luxury Resort&Spa, çocuklarınızın eğlenceli zaman geçirmeleri için mini club faaliyetleri de sunmaktadır.

Otel Hizmetleri
Otelin sunduğu berber&kuaför, aerobik, buhar banyosu, su jimnastiği, kese&köpük, pilates, fitness, masaj, sauna hizmetlerinden yararlanarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Tesisin oda servisi, doktor, kuru temizleme ve araç kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

Oda Özellikleri
Standart odalarda bulunan duman dedektörü, emanet kasa, internet, TV, merkezi klima, mini bar, müzik yayını, saç kurutma makinesi, telefon konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz mevcut hizmetlerdir.

Hizmet Ücretleri Hakkında
Yukarıda belirtilen tesis özellikleri ekstra ücrete tabi olabilir. Ücretler hakkında bilgiyi ilgili başlık detaylarında bulabilirsiniz.
Oda Özellikleri
Tesisin 584 odası mevcuttur.
Standart odalar 305 adet olup, 4 adet bedensel engelli misafirler için özel donanımlı oda mevcuttur.
Aile odaları 218 adet olup, 1 adet bedensel engelli misafirler için özel donanımlı oda mevcuttur.
Standart (Kara Manzaralı) Odalar: Maksimum kapasite: 2+1 çocuk veya 3 kişiliktir. 26-32 m² genişliğindedir.
Standart (Deniz Manzaralı) Odalar: Maksimum kapasite: 2+1 çocuk veya 3 kişiliktir. 32 m² genişliğindedir.
Aile (Kara Manzaralı) Odalar: Maksimum kapasite: 5 kişiliktir. 40-44 m² genişliğindedir.
Aile (Deniz Manzralı) Odalar: Maksimum kapasite: 4 kişiliktir. 40 m² genişliğindedir.
Junior Suit Odalar: Maksimum kapasite: 2+1 çocuk kişiliktir. 40 m² genişliğindedir. 49 adet olup, 1 adet bedensel engelli misafirler için özel donanımlı oda mevcuttur.
King Suit Odalar: Maksimum kapasite: 2+1 kişiliktir. 61 m² genişliğindedir. 12 adettir.
Standart odalarda 1 çift kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak bulunmakta ve Aile odalarında ise 1 çift kişilik yatak ile 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bu nedenle misafir ilave çocuğunu kendi yatağında yatırmayı kabul etmesi ve bunu rezervasyon esnasında onaylaması durumunda, extra yatak verilmemek koşulu ile rezervasyonlar onaylanacaktır. Misafirlerin talebi doğrultusunda odaya bebek yatağı konulacaktır. Bu uygulama 25.05.2017-23.06.2017 tarihleri arası olacak olan konaklamalar için geçerli olacaktır. Konaklamalar tüm sezonu kapsamayacaktır.
Genel Özellikler
Tesis 2013 yılında hizmete açılmıştır.
Minibar soft içecekler,su ile doldurulmaktadır.(Günlük kontrol edilir.)
Toplantı salonları: 1 adet 1550 kişilik (Free-shape form) ve 1 adet 200 kişi kapasiteli 2 adet salon bulunmaktadır. Ayrıca özel fuaye alanı bulunmaktadır. Toplantı salonları son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır.
Kablosuz internet bağlantısı odalar ve genel alanlarda ücretsizdir.
Tesis havuzlarına haşema ile girilebilmektedir.
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Konum Özellikleri
Mevkii: Kumköy Denize Mesafe: 250 m. Havaalanına Mesafe: 65 km. Barlar Sokağına Mesafe: 3 km. Şehir Merkezine Mesafe: 3 km.

12 Tem 2018 - 12:46 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber