Crystal Paraiso Verde Resort

Crystal Paraiso Verde Resort, Antalya, Belek-Boğazkent Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 40 km, şehir merkezine 50 km, barlar sokağına 50 km, otogara 7 km uzaklıktadır

Crystal Paraiso Verde Resort
Crystal Paraiso Verde Resort
Haber albümü için resme tıklayın

CRYSTAL Paraiso Verde Resort, Antalya, Belek-Boğazkent Mevkii`nde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 40 km, şehir merkezine 50 km, barlar sokağına 50 km, otogara 7 km uzaklıktadır.

Deniz ve Havuz Özellikleri
Crystal Paraiso Verde Resort denize 400 metre uzaklıktadır. Tesisin kendine özel kum ve çakıllı plajları bulunmaktadır. Tesisin 3 adet açık, 1 adet kapalı ve 1 adet çocuk havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz. Su sporlarını sevenler için tesisin aquapark, banana, jet-ski, kano, su kayağı, su topu, deniz bisikleti, paraşüt, sörf, deniz bisikleti faaliyetlerinden yararlanarak gün boyu eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Konsept Özellikleri
Ultimate her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste konforunuz için her şey düşünülmüştür. Tesis misafirlerine özel olarak açık ve kapalı restaurant ile hizmet sunmaktadır.

Tesis Aktiviteleri
Tatiliniz boyunca bilardo, atari, bowling, langırt, basketbol, dart, masa tenisi, beach voleybol, golf gibi çeşitli aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınız için mini golf aktivitesi mevcuttur. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için tesiste full animasyon, disco ve sinema hizmetleri bulunmaktadır. Crystal Paraiso Verde Resort, çocuklarınızın eğlenceli zaman geçirmeleri için kids club faaliyetleri de sunmaktadır.

Otel Hizmetleri
Otelin sunduğu berber&kuaför, jakuzi, buhar banyosu, fitness, kese&köpük, masaj, güzellik salonu, sauna hizmetlerinden yararlanarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Tesisin kuru temizleme, shuttle servis, doktor, market, alışveriş merkezi, çamaşırhane, kuru temizleme, faks hizmetleri bulunmaktadır.

Oda Özellikleri
Standart odalarda bulunan balkon, duman dedektörü, duş, emanet kasa, internet, kartlı kapı sistemi, mini bar, müzik yayını, parke zemin, saç kurutma makinesi, split klima, telefon, TV konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz mevcut hizmetlerdir.

Hizmet Ücretleri Hakkında
Yukarıda belirtilen tesis özellikleri ekstra ücrete tabi olabilir. Ücretler hakkında bilgiyi ilgili başlık detaylarında bulabilirsiniz.
Oda Özellikleri
Tesisin 670 odası mevcuttur.
Standart Oda: Maksimum kapasite :3 kişi, oda ölçüsü : 26 m² genişliğindedir.
Aile Odası: Maksimum kapasite : 4 kişi, oda ölçüsü : 32 m² genişliğindedir.
Ranzalı Standart Oda: Maksimum kapasite : 3 + 1 kişi, oda ölçüsü : 26 m² genişliğindedir.
Tesisin 6 adet engelli odası bulunmaktadır.
Standart odalarda 1 çift kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak bulunmakta ve Aile odalarında ise 1 çift kişilik yatak ile 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bu nedenle misafir ilave çocuğunu kendi yatağında yatırmayı kabul etmesi ve bunu rezervasyon esnasında onaylaması durumunda, extra yatak verilmemek koşulu ile rezervasyonlar onaylanacaktır. Misafirlerin talebi doğrultusunda odaya bebek yatağı konulacaktır. Bu uygulama 25.05.2017-09.06.2017 tarihleri arası olacak olan konaklamalar için geçerli olacaktır. Konaklamalar tüm sezonu kapsamayacaktır.
Genel Özellikler
Tesis 2004 yılında inşa edilmiş olup, 2014 yılında yenilenmektedir.
Tesis: 5'er katlı 8 bloklu ve 2'şer katlı 3 bloktan oluşmaktadır.
Tesisin 150 kişilik sinema düzeni / 60 kişilik sınıf düzeninde 220 m² toplantı salonu ve 86 m² lobby bulunmaktadır.
Kablosuz internet bağlantısı odalarda, lobby ve genel alanlarda ücretsizdir.
Minibarlara soft içecekler her gün konulmaktadır.
Buhar banyosu, türk hamamı, sauna, fitness salonu (08:00 ile 19:30 saatleri arasında) hizmet vermektedir.
Tesis havuzlarına haşema ile girilebilmektedir.
Tesis evcil hayvan kabul etmemektedir.
Konum Özellikleri
Mevkii: Boğazkent Denize Mesafe: 400 m. Otogara Mesafe: 7 km. Havaalanına Mesafe: 40 km. Barlar Sokağına Mesafe: 50 km. Şehir Merkezine Mesafe: 50 km.

12 Tem 2018 - 13:39 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber