Club Hotel Barbarossa Kaş

Bol güneşli, mavi bayraklı turkuaz denizli, doğa ile iç içe, tarihi yerleri gezebileceğiniz, heyecanlı sporlar yapabileceğiniz, herkesten uzak kalabileceğiniz ve keyifli lezzetler tadabileceğiniz tam istediğiniz gibi bir tatile ne dersiniz

Club Hotel Barbarossa Kaş
Club Hotel Barbarossa Kaş
Haber albümü için resme tıklayın

BOL güneşli, mavi bayraklı turkuaz denizli, doğa ile iç içe, tarihi yerleri gezebileceğiniz, heyecanlı sporlar yapabileceğiniz, herkesten uzak kalabileceğiniz ve keyifli lezzetler tadabileceğiniz tam istediğiniz gibi bir tatile ne dersiniz? .

Club Barbarossa size tam istediğiniz gibi bir tatil yaşatmak için en uygun yer. Büyüleyici bir gün doğumu ile sabahı yaşayabileceğiniz Bucak koyunda, denize zarif bir dokunuşla uzanan Çukurbağ yarımadasında konumlanan Club Barbarossa Hotel ve Villalarında güneşli günler hiç bitmiyor. Yazın sımsıcak, kışın canlı ve parlak günlerin keyifle birbirini takip ettiği benzersiz bir mevsime sahip Kaş’ın tadını çıkarmanız için Club Barbarossa tüm ekibiyle hizmete hazır.
esisin 100 odası mevcuttur.
Tesis bir ana bina ve 4 adet villadan oluşmaktadır. Ana binada toplam 29 adet oda bulunmaktadır.
4 adet standart bahçe manzaralı oda (15-20 m2 genişlik) 1 dbl yatak ile 2 kişilik konaklama yapılabilir.
4 adet deluks bahçe manzaralı oda (30-35 m2 genişlik) 1 dbl + 1 sngl yatak ile 3 kişilik konaklama yapılabilir.
6 adet standart deniz manzaralı oda (15-20 m2 genişlik) 1 dbl yatak ile 2 kişilik konaklama yapılabilir.
6 adet deluks deniz manzaralı oda (30-35 m2 genişlik) 1 dbl + 1 sngl yatak ile 3 kişilik konaklama yapılabilir.
5 adet deluks köşe oda (30-45 m2 genişlik) 1 dbl yatak + ( 1 ek yatak atılabilir) ile 3 kişilik konaklama yapılabilir ve (jakuzili) odalardır.
2 adet bahçe manzaralı süit (35-50 m2 genişlik) 1 dbl + 2 sngl yatak ( 1 ek yatak atılabilir) ile 3 kişilik konaklama yapılabilir (ayrılabilir iki oda şeklinde)
2 adet deniz manzaralı süit (35-50 m2 genişlik) 1 dbl yatak + 2 sngl ( 1 ek yatak atılabilir) ile 3 kişilik konaklama yapılabilir (ayrılabilir iki oda şeklinde)
Tüm odalara (0-3 yaş) bebek yatağı ücretsiz atılabilmektedir.
Genel Özellikler
Odalar ve genel alanlarda wi-fi erişimi ücretsiz sunulmaktadır.
Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Havuza haşema ile giriş yapılabilmektedir.
Minibarlar ekstra ücretlidir.
Konum Özellikleri
Mevkii: Çukurbağ Yarımadası Denize Mesafe: 0 m. Havaalanına Mesafe: 160 km. Şehir Merkezine Mesafe: 4 km. Otogara Mesafe: 4 km.

12 Tem 2018 - 14:44 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber