Yücel’den yayla çıkarması

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaylalarda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi

ALİEFENDİ, Ishaklı, Ispatlı ve Keşefli mahallelerinin yaylalarında devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yaylalarımızda yol sorununu çözdük” dedi. Yücel, altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin yapıldığı yayla yollarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Keşefli Yaylası’nda devam eden yol genişletme çalışmalarını denetleyen Başkan Yücel, daha sonra Kargıcak Mahallesi’nin yaylasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Yücel, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının arttığını, kendilerinin de vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışma başlattıklarını söyledi. Yayla yollarının da önemine dikkat çeken Başkan Yücel "Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Doğu ve batıdaki tüm mahallelerimizin yayla yollarının bakım ve onarımını yapıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

13 Tem 2018 - 21:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

kadir - sayın başkanım alanya fakırcalı yaylası sarıpınar yolunada bi el atın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 21:30

Çorum Haber