Yücel’den ‘Devlet’ teşekkürü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alanya ziyaretinin ardından bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

BAŞKAN

Yücel konuşmasında, "Bildiğiniz gibi 9 Aralık Cumartesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi Alanya’da ağırladık. Liderimiz Bahçeli, 7 ay içerisinde kentimizi 2 kez ziyaret ederek Alanya'ya verdiği değeri göstermiştir. Genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, il ve ilçe başkanlarımız, partililerin ve değerli Alanya halkının katılımı ile Alanya Belediyesi Hizmet Binası'nın temelini attık. Türkiye'nin yerel yönetimler ve kamu kurumları arasında en büyük güneş enerji santralini hizmete açtık. 44 yeni iş makinesi ve hizmet aracımızın da dua törenini gerçekleştirdik. Toplamda 102 milyonluk yatırımlarımızın Alanya halkımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

'GENEL BAŞKANIMIZ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Konuşmasının devamında ise Yücel şu ifadelere yer verdi: "Teşrifleriyle gurur duyduğumuz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımıza, parti büyüklerimize ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Alanya Belediyesi artık araç filosu, personeli ve yatırım bütçesi ile Türkiye'nin ve Antalya'nın en güçlü belediyelerinden birisi. Üreterek güçlenen ve güçlendikçe de daha çok büyüyen ve gelişen bir belediye haline geldi. 2018 yılında da Alanya'yı yeni hizmetler, yeni projeler ve yeni yatırımlar ile buluşturmaya devam edeceğiz."

12 Ara 2017 - 14:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber