TÜRSAB BYK Şahin'i dinledi

Kısa süre önce seçim ofisini hizmete açan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin'in ofisi, her geçen gün sayısı artan ziyaretçilerin akınına uğruyor

Haber: Alper KUTAY

1 EKİM'DE Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan seçimlerde yeniden başkanlığa aday olan Mehmet Şahin, yoğun ziyaret programından arta kalan zamanlarını seçim ofisinde kendisini destekleyen üyeleri ile birlikte geçiriyor. 25 Metrelik Yol üzerinde Lider Paça arkasındaki Princess Apart Otel'de açılan seçim ofisi gecenin geç saatlerine kadar ziyaretçi akınına uğruyor. Her bir ziyaretçi ile tek tek ilgilenen Başkan Şahin, üyelerinin dilek ve isteklerini dinleyerek not alıyor. Şahin dün de Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yönetim Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Şahin, "TÜRSAB Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetimini ziyaret ederek Alanya'mız için yapacağımız projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Konukseverlikleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederim" dedi. Şahin ayrıca Zencefil Restoran'da işadamlarının kendisi için verdiği yemeğe de katılarak önümüzdeki dönem hayata geçireceği projeleri anlattı.

19 Eyl 2017 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber