Tokar'da 'Şenlik' var

Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Tokar Yayla Şenliği bugün başlıyor

TOKAR'DA 16 yıldır aralıksız devam eden ve önceki yıllarda 1 gün olarak düzenlenen ancak ardından 2 güne çıkartılan Tokar Yayla Şenliği bugün başlıyor. Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen şenlik yarın sona erecek. Şenlikte birbirinden güzel sesleriyle 3 sanatçı sahne alacak.
FESTİVAL GİBİ ŞENLİK
Şenliğin açılış konserinde bugün saat 21.00'de sahneye Güler Duman çıkacak. 1 Temmuz'da yani yarın ise önce saat 10.30'da Hüseyin Kağıt, ardından da saat 12.30'da Oğuz Yılmaz sahne alacak. Şenlik hakkında açıklamalarda bulunan Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Arslan, "Şenliğimizi artık geleneksel hale getirdik. Her yıl organizasyonu geliştirme hedefindeyiz. Bu yıl Güler Duman, Hüseyin Kağıt ve Oğuz Yılmaz konserleri oalcak. Sadece konser değil yayla havasında birçok etkinlik vatandaşlarımızı bekliyor. Hediye çekilişlerimiz de olacak. Tüm halkımızı şenliğimize bekliyoruz" diye konuştu.

29 Haz 2018 - 23:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber