Taç ile Zamanoğlu gündemi masaya yatırdı

Mustafa Tuna'cı Taç ile Mehmet Şahin'ci Zamanoğlu bir araya gelip turizmi ve ALTSO seçimlerini masaya yatırdı

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) 1 Ekim Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak organ seçimleri öncesi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Başkan Adayı Mustafa Tuna üye ziyaretlerine devam ediyor. Öte yandan turizmcilerin ağırlıkta olduğu 24. Komite'de görev alan Grand Zaman Otel'in veliahdı, aynı zamanda mevcut ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Zamanoğlu ile Taç Premier Otel'in veliahdı Şevki Taç dün sürpriz bir şekilde bir araya geldi. 2013'teki seçimde Mehmet Şahin'e destek veren ancak bu dönem Mustafa Tuna saflarına dahil olan Şevki Taç, bu dönem de Mehmet Şahin'e tam destek veren Kemal Zamanoğlu ile sohbet ederek hem turizmi, hem de ALTSO seçimlerini değerlendirdi. Şevki Taç, "Kemal ağabeyimi ziyaret ettim. Kendisi ile turizm üzerine sohbet ettik. ALTSO seçimlerinde birbirimize başarılar diledik" dedi.

21 Eyl 2017 - 22:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber