Son dakika: ALTSO seçimleri erteleniyor mu?

Alanya'da 1 Ekim'de yapılması planlanan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri Nisan ayına mı erteleniyor?

TÜRKİYE genelinde TOBB’a bağlı tüm oda ve borsalarda seçimlerin Nisan ayına ertelenmesiyle birlikte  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın(ALTSO) 1 Ekim'de yapılacak olan seçimlerinin de erteleneceği iddiaları ortaya atıldı.

Seçime bir hafta kala, oda seçimlerinin ertelenmesi durumunda ALTSO başkan adayları Mehmet Şahin ve Mustafa Tuna'dan gelecek tepkiler merak konusu.

23 Eyl 2017 - 14:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Korktular - Tuna ve ekibinin seçimi alacağı korkusu ve endişesi, ALTSO Başkanı Şahin'i korkuttuğu belli oldu. Baskın seçim yapmak istediler, istediler ki Mustafa Tuna ve ekibi hazırlıksız olsun. Ama başaramadılar. Şimdi de baktılar dürüst adam ve iyi insanların olduğu Tuna ve ekibi seçimi kazanacak iptal ettirmeye çalışıyorlar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 14:25
02

Ali Kemal Güney - Haber Eksik - Seçim kurulu kararını vermiş, günü belirlemiştir. Değiştirilemez. Diyelim ki değişti o da Bakanlar Kurulu gerekiyor. Bakanlar Kurulu ne zaman toplanıyor? ( Dün toplandığına göre ) Bugünden 14 gün sonra toplanacak yani. Not seçim yarın da yapılsa 1 Ekim'de de Nisan ayında da sonuç hiç değişmeyecek. Seçimi dostum olan iyi insan, namuslu birey sayın Mustafa Tuna kazanacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 14:25

Çorum Haber