Samsa Yaylası'nda su çilesi

Samsa Yaylası sakinleri, Ak Parti heyetinden bölgeye su getirmelerini istedi

ADALET ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve ekibi, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ile birlikte geçtiğimiz hafta yaylalara çıkarma yaptı. Gruba Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen’le yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ak Parti heyeti, Alanya'nın Gökbel, Kadıyakası, Hacımehmetli, Köprübaşı, Samsa ve Gören Yaylası’na giderek vatandaşın taleplerini dinledi. Alanya'nın Oba Değirmendere Mahallesi'ne bağlı Samsa Yaylası’ndaki vatandaşlar, Aydın ve Toklu'dan içme suyu istedi. 21. yüzyılda halen eşek ve el arabalarıyla çeşmelerden evlerine su taşımak zorunda kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, yaşadıkları su çilesinin bir an önce son bulması için Aydın ve Toklu'dan yardım talep ettiler. Aydın ve Toklu ise halkın yaşadığı su sorununu çözme sözü verdi.

02 Eyl 2018 - 15:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber