Şahin’den anlamlı ziyaret

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurban Bayramı öncesi iki anlamlı ziyaret gerçekleştirdi

Şahin’den anlamlı ziyaret
Şahin’den anlamlı ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Şahin’den anlamlı ziyaret

KURBAN Bayramı Arefe Günü olması nedeniyle öncelikle Alanya Huzurevi'ni ziyaret eden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, burada huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Şahin huzurevi sakinlerinin ellerini öperek hayır dualarını alıp çiçeklerini ve hediyelerini takdim etti.

ALTSO BAYRAMDA ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Başkan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Huzurevi'ni ziyaretlerinin ardından Alanya Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ederek, vatan uğruna canını gözünü kırpmadan feda eden kahraman şehitlerimize dua ettiler.

ALTSO Başkanı Şahin ziyaretlerin ardından yapmış olduğu açıklamasında "ALTSO olarak Alanya'nın ticari olanaklarının önünü açmak, marka değerini yükseltmek adına yürütmüş olduğumuz çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk alanlarında da her zaman var olduk, olmaya da devam edeceğiz. 5,5 yıldır süren geleneğimiz yine bozulmadı ve bayram öncesinde sosyal sorumluluğumuz gereği öncelikle yaşlılarımızı ziyaret ettik, hayır dualarını aldık. Ardından da şehitlerimizi ziyaret ederek duamızı ettik. Mübarek Kurban Bayramı'na huzur içerisinde girebiliyor ve ülkemizde huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bunu öncelikle yüce şehitlerimize borçluyuz. Ailelerine, yakınlarına borçluyuz. Ailelerine Allah sabırlar versin. Şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyoruz. Buradan Alanya'mız başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

20 Ağu 2018 - 16:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber