Şahin Safranbolu'daki üyenin imdadına koştu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) mevcut başkanı olan ve 1 Ekim'de gerçekleşecek seçim öncesi tekrar sahalara inen Mehmet Şahin, üyesinin imdadına Karabük'ün Safranbolu ilçesinde de yetişti

ÜYESİ Ümit Çelik'in Karabük'te açmak için çaba sarf ettiği restoran ile ilgili bürokratik engeller çıkınca devreye giren Şahin, ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibat kurarak işlemlerin hızlandırılması noktasında çözüm sağladı. Alanya'da restoran işleten ve Karabük'te de şube açan Ümit Çelik kendisine destek veren Mehmet Şahin'e teşekkür ederek, "Restoranla ilgili bazı bürokratik engelleri aşamayınca Başkanımız Mehmet Şahin'den destek istedim. Kendisi de hemen olaya el atarak sorunu çözüme kavuşturdu. Başkanımızın gücü Alanya sınırlarının dışında her zaman da üyesinin yanında. Kendisine çok teşekkür ederim" dedi. Şahin de konuylu ilgili olarak, "Üyelerimiz için varız, onlar için çalışıyoruz. Her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

22 Eyl 2017 - 23:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber