Önce Eşgilik ardından Lonicera’da

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeğeni, işadamı Ahmet Çavuşoğlu’nun oğlu Okan Çavuşoğlu ve psikolog Şeyda Oktay'ın 15 Eylül'deki düğünlerine Bakan Çavuşoğlu da katılım sağlayacak

Haber: Alper KUTAY

BAKAN Çavuşoğlu’nun nişan yüzüklerini taktığı İnşaat Mühendisi Okan Çavuşoğlu ve Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şeref ve Ayşe Oktay'ın psikolog kızı Şeyda Oktay, 15 Eylül Türkler Mahallesi’ndeki Lonicera Otel'de düzenlenecek düğün töreniyle dünya evine girecek. 14 Eylül'de ise Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şeref Oktay, kızının düğünü öncesi Eşgilik Düğün Salonu'nda davetlilere yemek ikramında bulunacak. Çavuşoğlu Ailesi de 15 Eylül'de konuklarını Türkler Mahallesi'ndeki evlerinde ağırlayacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in nikahını kıyacağı çiftin nikah şahitliğini de Bakan Çavuşoğlu yapacak.

02 Eyl 2018 - 21:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber