Dim Web TV'de haber bülteni başladı

'Alanya'nın Yeni Nesil Televizyonu' Dim Web TV'de her akşam saat 18.00'de yayınlanacak 'Alper Kutay ile Ana Haber' dün akşam başladı

ALANYA medyasının amiral gemisi Yeni Alanya, bu yıl 50'nci kuruluş yıldönümünü kutlarken, Dim Medya A.Ş. bünyesinde kurulan Dim Web TV'nin de yeni yayın dönemindeki ilk haber bülteni dün akşam canlı yayınlandı ve yoğun ilgi gördü. Dim TV Genel Yayın Yönetmeni Alper Kutay'ın ilk canlı yayın konuğu ise Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim oldu. Dim "Dim TV, Alanya'nın yeni haber ve belgesel kanalı olacak. Tartışma programlarına da yer vereceğiz. Hedefimiz Alanya'nın sesini sadece Alanya ve Antalya'ya değil, tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyurmak" dedi.

ALPER KUTAY'IN KÖŞE YAZISI İÇİN TIKLAYIN

DİM TV NASIL İZLENİR?

24 Eki 2017 - 01:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber