Dim TV'de 'Seçim Özel 2019' Türel'le başlıyor

Alanyamedyasının amiral gemisi Dim Medya A.Ş. bünyesinde 1 Eylül 2017'de kurulan Alanya'nın yeni nesil kanalı Dim TV'de (dimtv.tv) Seçim Özel 2019 programı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in konuk olacağı ilk bölümle başlıyor

Dim TV'de 'Seçim Özel 2019' Türel'le başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

DİM Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim ve Dim TV Genel Yayın Yönetmeni Alper Kutay'ın 31 Mart yerel seçimlerine ve bugüne dek hayata geçirdiği projelerine ilişkin sorularını yanıtlayacak olan Başkan Türel, ayrıca stüdyodaki izleyicilerin de sorularını cevaplayacak. Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın çevreyolu üzerindeki yeni binasının konferans salonunda yapılacak Seçim Özel 2019 programına ayrıca Alanya'daki basın mensupları, meslek odası başkanları, mahalle muhtarları ile vatandaşlar da katılarak sorularını Türel'e iletecekler. 23 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak olan program, Alanya'nın yeni nesil kanalı Dim TV'den de naklen yayınlanacak. Cevaplanmasını istediğiniz sorular için 0541 902 85 75 numaralı hattımıza WhatsApp üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

DİM TV NASIL İZLENİR?

'YENİ Nesil Televizyon' sloganı ile yayın hayatına başlayan Dim TV'ye, dimtv.tvinternet adresinden, Google'a 'Dim TV' yazıp aratarak veya facebook.com/dimtvalanya adresinden, twitter.com/dimtvalanyaadresinden, youtube.com/yenialanya adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Dim TV'nin küçük boyutlu uygulamasını telefonunuza PlayStore veya AppleStore'dan kolayca indirebilirsiniz. Böylece cep telefonunuza gelecek bildirimlerle canlı yayınları ve haberleri kaçırmazsınız. Ayrıca, Smart TV'lerde tarayıcınıza dimtv.tv yazarak ya da Youtube uygulamasından 'Dim TV' şeklinde aratarak da büyük ekran konforunda, yüksek kalitede Dim TV'yi izleyebilirsiniz. Ayrıca masaüstü bilgisayarınızdan www.yenialanya.com'a gidip, ana manşet panelinin sağında yer alan "Dim Web TV" logosuna tıklayarak da kolayca Dim TV'ye ulaşabilirsiniz.

21 Oca 2019 - 18:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber