ÇYDD geleneği sürdü

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü öncesinde Kır Çiçekleri Kız Öğrenci Yurdu'nda kahvaltı etkinliği düzenledi.

ETKİNLİK çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik hakkında bilgiler veren dernek başkanı Nilgün Özcan, "Her yıl Anneler Günü öncesinde yaptığımız etkinlikte bu yıl yine dostlarımızla beraberiz. Üyelerimizin el emeği göz nuru ürünler de burada sergileniyor ve satışa sunuluyor. Bunlar son etkinliklerimiz. Yaz tatiline gireceğiz. 9 Mayıs'ta öğrencilerimizin Buzlar Çözülüyor adlı tiyatro oyunu olacak, 15 Mayıs'ta da konserimiz olacak. Bu etkinliklerimizin ardından final yapacağız" diye konuştu.

06 May 2017 - 12:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber