Cimrin'den park uyarısı

Alanya Belediye Meclisi'nin AKP'li Üyesi Şükrü Cimrin, 25 Metrelik Yol'daki park sorununa dikkati çekti

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Tanıtım Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı ve Alanya Belediyesi'nin AKP'li Meclis Üyesi Şükrü Cimrin, 25 Metrelik Yol'da yaşanan trafik ve park sorununa dikkati çekti. Yol üzerinde "Bisiklet ve motosiklet park edemez" levhasının hemen altında park çizgilerinin motosikletlere göre çizildiğini belirten Cimrin, "25 Metrelik Yol üzeri Hatemoglu Mağazası önündeki park yeri motosiklet parkı şeklinde çizilmiş ancak levhada 'Bisiklet ve motosiklet park edemez' yazıyor. Eğer levhada yazan geçerliyse, sarı çizgi içinde kalan dikey çizgilerin karışıklığın önlenmesi için temizlenmesi gerekir. Gereğini rica ederim" dedi. 25 Metrelik Yol'dan sorumlu olan AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Cimrin'e nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

18 Eki 2017 - 23:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vacip - Cimrin efendi hatemoğlu mağazası ile ortaklığın mı var. yada hatemoğlu nun önüne park yapılamaz diye bir kanun mu var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 23:31

Çorum Haber