'Çevre Müzikali' eğitti

ÇEVKO Vakfı tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda çocukları bilinçlendirmek için hazırlanan "Dönüşüm İyi Gelecek" adlı müzikli çocuk oyunu AKM'de sahnelendi

Toygar DİM

FULYA Şirin'in yazıp yönettiği "Dönüşüm İyi Gelecek" adlı oyun, Alanya Kültür Merkezi salonunu tıklım tıklım dolduran çocuklar tarafından dikkatlice izlendi. Minik izleyiciler, Çevreci Kedi Çevki’nin maceralarının anlatıldığı oyunda biraz haşarı bir çocuk olan Ateş’i ve kedisini, çevre konusunda duyarlı olmaları için ikna etme çabalarına tanık oldu. Renkli geçen oyunda çocuklar büyük keyif alırken, geri dönüşümün önemi mizansen içeren sahnelerle öğrencilere anlatıldı. 
327 ÖĞRENCİ İZLEDİ
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı'nın (ÇEVKO) ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda çocukları bilinçlendirmek için hazırladığı "Dönüşüm İyi Gelecek" adlı oyunu 7 okuldan 327 öğrenci izledi.

16 Kas 2017 - 21:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber