Büyükşehir kırsala iyi geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, cami ve mezarlıkların eksiklerini belirlenen program dahilinde tamamlıyor

Haber: Alper KUTAY

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ne bağlı ekipler, Alanya kırsalındaki cami ve mezarlıklarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beldibi ve Değirmendere Mahallesi'nin camilerinde başlatılan çalışmalar tamamlandı. Beldibi Cami'nin bahçesi parke ile kaplanırken, lojmanın çatısı tamamlandı, tuvaletlere bakım yapıldı. Değirmendere Cami’nin bahçesi de iki gün süren çalışmanın ardından parke ile kaplandı. Diğer yandan Gözüküçüklü Cami’nin önüne sundurma yapıldı, mezarlık yolları parke ile kaplandı. Mahalle mezarlıklarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının  yanı sıra mezarlıklar içindeki yürüyüş yolları belirlenerek parke ile kaplanıyor. Büyükşehir ekipleri, Orhan ve Alara Mahallesi'nin mezarlıklarındaki çalışmaları tamamladı. Her iki mahallenin mezarlık girişi ve içindeki yollar parke ile kaplandı. Bölge halkı, kendilerine hizmet getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ettiler.

02 Nis 2018 - 23:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber