Bu kez Alanyalı veliler ödev yapacak

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi, bu yıl ilk kez uygulanacak ara tatilde anne ve babalar için ödev hazırladı

Bu kez Alanyalı veliler ödev yapacak
Bu kez Alanyalı veliler ödev yapacak
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Hakan ŞİMŞEK

2019-2020 EĞİTİM Öğretim Yılı’nda ilk kez uygulanacak ara tatil başladı. Öğrenciler, 25 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacaklar. Alanya’da 59 bin 862 öğrenci, haftasonları dahil 9 gün tatil yapacak. 
Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü, ara tatilde farkındalık oluşturabilmek ve öğrencilerin aileleriyle zaman geçirebilmelerini sağlamak için ‘Anne-baba ödevi’ projesi başlattı. Proje haklında bilgi veren ve velilere seslenen Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “15 Kasım 2019 Cuma günü itibariyle ilk ara tatile girmiş bulunmaktayız. Eğitim öğretim sürecinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize verilen tatiller onların dinlemeleri, yoğun tempoları içinde sizlerle kaliteli vakit geçirmeleri ve motivasyonlarını güçlendirmeleri açısından çok verimli olacaktır. Bizler de bu anlamda Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Anne-baba ödevi’ çalışmalarını çok beğendik. Okullarımız ve Alanya Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle tatilde sizlere ilettiğimiz plandaki çalışmaları çocuklarınızla birlikte yapmanızı rica ediyoruz. Yaptığınız bu etkinlikleri ise fotoğraflayarak #ödevimiyaptım etiketiyle Instagram'da paylaşmanızı rica ediyoruz. Değerli velilerimiz, unutmayınız ki her tatil çocuklarınız ile vakit geçirmeniz ve paylaşımlarınızı güçlendirmeniz için büyük bir fırsattır. Sloganımız ‘Bu tatilde ödev yapma sırası sizde? Ödevler okula döndüğümüzde öğrencilerimiz tarafından kontrol edilecektir?’ Fotoğraflarımızı paylaşmayı unutmayalım, bu güzel çalışmaya hep birlikte örnek aileler olarak destek verelim. Keyifli tatiller diliyoruz” dedi.

15 Kas 2019 - 12:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber