Başkan Yücel muhtarlarla bir araya geldi

Batı bölgesi muhtarları ile kahvaltıda buluşan Başkan Yücel, "Oba'da hizmete açacağımız asfalt plenti sayesinde üretimi artırıp masrafları azaltacağız. Böylece tüm köy yollarını sıcak asfaltla kaplayacağız" dedi

Haber: Alper KUTAY

MAHALLE muhtarları ile sık sık istişare toplantılarında bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde batı bölgesi muhtarları ile kahvaltıda buluştu. Bölge muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel, mahallelere yapılan yol, asfalt ve okul tadilatları gibi planlanan rutin çalışmalar ile mahallelere yapılacak büyük proje ve yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi verdi. Alanya Belediyesi’nin yatırım bütçesinin 3 yılda 2 kat arttığını belirten Başkan Yücel, bütçenin önemli kısmını sosyal projelere ve yeni proje yatırımlarına ayırdıklarını söyledi. Sınırlı kaynaklarla çok büyük hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Yücel, Oba Mahallesi’nde kurulan asfalt plentini bu ay sonuna kadar faaliyete geçireceklerini açıkladı.
TÜM KÖY YOLLARINA SICAK ASFALT
Muhtarların asfalt taleplerine de yanıt veren Başkan Yücel, “Asfalt plenti faaliyete geçtiği zaman tüm mahallelerin yollarına sadece sıcak asfalt yapacağız. Kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz ve kapasitemizi 3 kat artıracağız. 10 günde döktüğümüz asfaltı 3 günde dökeceğiz. Sizlere çok daha hızlı, çok daha kaliteli hizmet vereceğiz" dedi. Konaklı ve Güney Mahallesi'nde yapılacak düğün salonlarının müjdesini de veren Başkan Yücel, “Güney Mahallesi'nin düğün salonu projesi hazır. Şu an ihale aşamasında. Konaklı Mahallesi'ne yapılacak düğün salonunun projesi de hazırlanıyor. En kısa zamanda temelini atıp halkın hizmetine sunacağız" diye konuştu. Toplantı sonrası Orhan Köyü Derneği Başkanı Mustafa Korkmaz, hizmetlerinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür plaketi verdi.

19 Eyl 2017 - 15:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber