Başkan Yücel Alanya'da vatandaşları dinledi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı ve Payallar mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yücel Alanya'da vatandaşları dinledi
Başkan Yücel Alanya'da vatandaşları dinledi
Haber albümü için resme tıklayın

BELEDİYE Başkanı Adem Murat Yücel, Payallar Düğün Salonu'nda düzenlenen mahalle toplantısında, Konaklı ve Payallar mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Başkan Yücel, toplantı alanına gelişte, 'Adem Başkan İlerle, Batı Gençlik Seninle' sloganlarıyla karşılandı. Mahalle sakinlerini selamlayan Başkan Yücel, daha sonra belediye hizmetlerini sinevizyon gösterimi eşliğinde anlattı. Adem Murat Yücel, açılış konuşmasının ardından vatandaşların sorularını da cevapladı. İstişare toplantısına katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yücel, "Salonlara sığmayan bedenleriniz, Alanya'ya sığmayan sevdanız için binlerce kez teşekkür ediyorum. Sizlerin teveccühüne mazhar olabilmek için çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.

DİM TV'DE İZLEMEK İÇİN:

https://www.yenialanya.com/baskan-yucel-e-sevgi-seli-video,5877.htmlhttps://www.yenialanya.com/baskan-yucel-e-sevgi-seli-video,5877.html

28 Ara 2018 - 16:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber